Fetöcü Terör örgütünün darbe girişiminin bozguna uğratılmasının ardından türkiye genelinde fetö mensuplarına yönelik operasyonlar yapılırken Sivil Fetö’cülere yönelikte operasyonlar başlatıldı. İnegöl’de Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon da 3 FETÖ üyesi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre; FETÖ terör örgütü operasyonları İnegöl’de de kurum ve sivillere yönelik sürüyor. Yargı ve emniyet mensuplarının görevden alınmasının ardından sivil Fetöcülere yönelik de operasyonlar başlatıldı. İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri İnegöl’e bağlı Turgutalp mahallesinde düzenledikleri operasyonlarda FETÖ üyesi oldukları bildirilen 3 kişi gözaltına alındı.

EVLERİNDEN O KİTAPLAR ÇIKTI

Turgutalp mahallesinde üç eve yapılan operasyon da FETÖ üyesi olduğu bildirilen İ.Z., İ.O. ve M.S. yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile yakalanan şahısların evlerinde de aramalar yapıldı. Yapılan aramalar da FETÖ Terör Örgütü Elebaşının kitapları ile iki adet av tüfeği ve silah ele geçirildi.

3 kişinin de jandarma komutanlığında sorguları sürüyor.