Merakla beklenen İTSO seçimleri için oylar kullanılmaya başladı. 19 kometi seçimleri için sandıklar kuruldu. Üyeler oylarını kullanmak üzere itso'ya akın ettiler. 3953 üyesi olan odada 2619 kişi oy kullancak. Yapılan komite seçimlerinde 3 komitede tek aday var.

2017 yılında yapılması planlanan İnegöl Ticaret Sanayi Odası Seçimleri bakanlar kurulu kararıyla 2018 yılına ertelenmişti. Ertelenen seçimler bugün yapılmaya başlandı. inegöl ticaret ve sanayi odası komite seçimleri için sandıklar kuruldu üyeler sabah 09:00'dan itibaren oylarını kullanmaya başladı.

113 MESLEK ÜYESİ 47 MECLİS ÜYESİ SEÇİLECEK
İtso'nun 3953 üyesi bulunuyor. Bu üyelerde 2619 kişi oy kullanacak. Saat :17:00'de sandıklar kapanacak. Kullanan oylara göre 113 meslek üyesi ve 47 meclis üyesi seçilecek. 6 nisan tarihinde ise meclis üyeleri arasında divan heyeti, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve Türkiye odalar borsalar birliğine seçilecek isimler netleşecek.

Seçimlerle ilgili kısa bir konuşma yapan mevcut İTSO Başkanı Metin Anıl, "2 veya 3 liste yarışıyor. Buradaki kalabalık yoğun ilgi İnegöl’de ki ticari aktivitelerinde bir göstergesi. İnegöl ticaretinin hareketliliğinin bir yansıması. Biz yıllardır İTSO yönetiminde oda seçimlerinin İnegöl’e ve İnegöl iş dünyasına yakışır bir şekilde yapılmasına için çalıştık. Bu saate kadarda bunun meyvesini alıyoruz. Seçimimiz sakin bir şekilde devam ediyor. İnegöl iş dünyasına hayırlı olsun. Önümüzdeki dönemde İnegöl iş dünyasını yönetecek arkadaşlarımız seçilecek. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Yoğun katılımın sebebi İnegöl iş dünyasının iddiasından kaynaklanıyor. Bu rekabet buradaki kaliteli yöneticilerin çıkmasına sebep oluyor."

'ADAYIM'

Anıl basın mensuplarının tekrar adaymısınız sorusuna ise "Ben kendi komitemden meclis üyesi adayıyım. Meclis üyeliği güzel ve şerefli bir görevdir. Meclis üyeliği seçimin ardından başkanlık için oturur konuşuruz." ifadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV