Normalleşme sonrası Türkiye'de vaka sayıları resmen tavan yaptı. Son günlerde açıklanan rakamlarda vaka sayılarında azalma yerine yükselme gözüküyor. Tüm uyarı ve ikazlara rağmen bu kurallara ihlal edenler malesef tehlike saçıyor. Sosyal mesafe, Maske ve Hijyen konusu hiçe sayılınca vakalarda artışlar yaşanıyor. Özellikle tatil bölgelerindeki artışların yanı sıra düğün ve ceza gibi toplu yerlerde kurallara uyulmaması nedeniyle yaşanan artışlar inegöl'de kendisi gösteriyor.

1 HAFTADA 7 CAN GİTTİ

İnegöl'de vaka sayılarında ciddi bir artış yaşanırken, bir hafta içerisinde bu hastalıktan dolayı 7 can daha toprağa verildi. İnegöl'de bu hastalığa yakalanların sayısı ise  binleri geçtiği ifade ediliyor. 

HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASINDA İNEGÖL ALARM VERİYOR

Sağlık bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Hayat eve sığar" uygulamasında İnegöl için kırmızı alarm veriliyor. İnegöl'de vakaların olduğu alanlar kırmızı olması tehlikenin boyutunu ortaya koyuyor. Harita inegöl'de kırmızı olmayan bölgenin kalmadığını görülüyor. İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü bir kez daha İnegöllüleri uyararak ilçede artışların devam ettiğini belirtti. 
 

Editör: Süper Kanal TV