Yeni başkan Mert Çetinkaya şunları söyledi. İnegöl Genç Kızılay olarak yeni aktiviteler ve projelerle güçlenip büyümekte olup genç kızılay hedefleri doğrultusunda heyecanla koşmaya devam etmekteyiz. Heyecanla başladığımız yeni gençlik projelerimiz ve aktivitelerimiz pandemi döneminde rastlamış olsa da büyük bir tutku ile gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Gerçekleşen bazı projelerimiz. Ramazan ayı boyunca gönüllü genç arkadaşlarımızla ihtiyaç sahiplerine iftarlık sıcak yemek hazırlanıp dağıtılması. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramında pandemi dolayısıyla evlerinde olan çocuklarımızla buluşarak onları mutlu edicek ufak hediyeler takdim edilmesi.
Inegöl genç kızılay olarak çocuklarımıza bayramlık dağıtmanın mutluluğunu yaşadık. Genç Kızılay ‘ımızla tanışmalarını sağladık. Gelecekteki projelerimiz ile hem saha da hem de çağımıza ayak uydurarak digital dünya da var olacağız.  Genç Kızılay başkanı olarak tüm ekip arkadaşlarımla Ah de Vefa ile başlamış olduğumuz görevi Ülkemize,  Milletimize ve İnegöl ‘ümüze hayırlı işler yaparak yine Ah de Vefa ile bitirmeyi hedefliyoruz.Nice başarılı projelerle dolu bir Kızılay gençliği örnek insanlar ile dolu bir Inegöl temenni ediyorum. Bizleri yetiştiren , büyüten annelerimizin de bu vesile ile anneler gününü kutlar ayrı ayrı ellerinden Genç Kızılay olarak öperiz. Ayrıca projelerimize destek olanlar ile Kızılay İnegöl şube yönetimi ne de ayrıca teşekkürlerimizi sunarım dedi.

İnegöl Kızılay Şube Başkanı Varol Yılmaz ise Yeni seçilen gençlik kolları başkanına ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Yılmaz gençlere gereken desteği bundan öncede verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Editör: Süper Kanal TV