İnegöl Belediyespor ve DOSTUM Trekking sporcuları tarafından her 15 günde bir gerçekleştirilen doğa yürüyüşlerinde katılımcı sayısı 150’nin altına düşmüyor.
İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı ile Doğa Sporları Turizm Merkezi (DOSTUM) Trekking sporcuları tarafından her 15 günde bir düzenlenen doğa yürüyüşleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. İnegöl’ün yanı sıra Bursa, Eskişehir, Bilecik gibi yakın yerleşim yerlerinde bulunan vatandaşlar da yürüyüşlere katılarak İnegöl’ün doğasında huzur buluyorlar.

SONBAHAR RENKLERİNDE KEYİF VE HUZUR

Pazar günü saat 08.00’da İnegöl Belediyesi Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanan yaklaşık 170 kişilik kafile, burada kendilerini bekleyen servis araçlarıyla Fevziye köyüne doğru harekete geçtiler. Yaklaşık 30 dakika sonra Fevziye köyüne varan ekip, yapılan bilgilendirmelerin ardından yürüyüşe başladı. Sonbaharın güzel dokusu içerisinde temiz havayı teneffüs ederek keyifli bir yürüyüşe adım atan doğaseverler ilk olarak Fevziye göleti mevkiine ulaştılar. Burada verilen kısa molanın ardından yeniden yola koyulan doğaseverler Kıran yaylası istikametinde oluşan doğa manzaralarını fotoğraflayarak anı ölümsüzleştirdiler.
Kıran Yaylası mevkiinde bulunan ormanlık alanda öğle molası vererek ihtiyaçlarını gideren doğaseverler, mola bitiminde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yeniden yola koyuldular. Yaklaşık 1,5 saat sonra Kıran Mahallesi’ne ulaşan ekip, burada kendilerini bekleyen servis araçlarıyla İnegöl’e doğru harekete geçerek faaliyeti sonlandırdılar.
Editör: Süper Kanal TV