İnegöl devlet hastanesinin sevilen personellerinde 28 yaşındaki nazan karakütük kanser hastalığına yenik düştü. Karakütük için hastanede bir program düzenlendi. Veda programında mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuludu
İnegöl devlet hastanesinde yaklaşık 1,5 yılından bu yana çalışan 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Nazan Karakütük kanser hastalığına yakalandı. Aylardır inegöl devlet hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan karakütük dün gece hayatını kaybetti. Ölüm haberi alan ailesi ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 

İnegöl devlet hastanesi morgona kaldırılan cenaze sabah ailesine teslim edilmeden önce morg önünde bir program düzenlendi.  Nazan Karakütük'ün cenazesi tabul içerisinde gören mesai arkadaşları ile yakınları gözyaşlarına hakim olamadılar.  Turgutalp camii imamı Emin topcunun helallik istemesin ardından merhume için dua edildi.

Duanın ardından Nazan Karakütük'ün cenazesi ikamet ettiği yeniceköy mahallesi götürüldü. Öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından yeniceköy mezarlığında toprağa verilecek. Süperkanaltv Ailesi Olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsalığı dileriz.
Editör: Süper Kanal TV