Kaza, İnegöl Yenişehir karayolunda meydana geldi. İnegöl'den çaldıkları otomobille Yenişehir'e gelen B.Ş. ve M.Ç.B., polis ekiplerine yakalanacaklarını anlayınca kaçmaya başladı.
  Polislerin 'dur' ihtarına uymayan sürücü B.Ş., güney çevre yolunda hızla giderken, aydınlatma direğine çarptı. Kazada B.Ş. ile yanındaki M.Ç.B. araçta sıkışırken, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, şüphelileri sıkıştığı yerden kurtardı.  Ağır yaralı olduğu belirlenen B.Ş. ve M.Ç.B., Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  B.Ş. ile M.Ç.B.'nin tedavi sürecinin ardından gözaltına alınacağı açıklandı.


  Ancak Bursa'da tedavi gören her iki şahıs özel bir araçla hastanede  firar ettiler.  Hakkında kesinleşmiş 4 yıl 6 ay hapis cezası bulunan B.Ş. (21) ve babası M.Ç.B.'nin kullandığı araç inegöl'e geldiği ihbarın üzerine emniyet ekipleri söz konusu aracı takibe aldı. Polis ile şahıslar arasında yapılan kovalamaca sonucu her ikiside yakalandı. Yakalanan şahıslar B.Ş kovalamaca esnasında düşerek ayağını kırdı. Şahsın tedavisinin ardından inegöl asayiş ekipleri tarafından Yenişehir Emniyetine teslim edildi.

Editör: Süper Kanal TV