Edinilen bilgilere göre inegöl organize sanayinde bulunan bir tekstil fabrikasına Bursa ve İnegöl kom ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonun fetö operasyonu olduğu iddia edildi. Operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. Ekipler bu sabahta fabrikada incelemelerine devam ettiği öğrenildi. Yapılan operasyonun fetöyle alakasının olmadığı, mali bir denetim olduğu bilgisine ulaşıldı.

İNCELEMELER BUGÜNDE DEVAM EDİYOR

Sabah başlayan operasyon akşam saatlerine kadar devam etti. Operasyona çok sayıda polis ekibinin katıldığı öğrenildi. Ekipler özellikle muhasebe kayılarında detaylı incelemlerde bulundu. Olayla ilgili gözaltıların olup olmadığı yönünde şuana kadar yetkililerden her hangi bir açıklama gelmedi. 

FETÖ DEĞİL MALİ DENETİM
Alınan bilgilere göre dün sabah saatlerinde inegöl organize sanayi bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasına Bursa ve İnegöl Kom ekipleri tarafından düzenlenen operasyon bu sabahta devam ediyor. Yapılan operasyon Fetöyle alakası olmadığı Mali bir denetim olduğu öğrenildi. Ekipler muhasebede evrakları tek tek incelediği her hangi bir usulsüzlük olup olmadığı kontrol ediliyor. 

Ancak yetkililer tarafından  şuana kadar konuyla ilgili hiç bir açıklama yapılmadı.
Editör: Süper Kanal TV