Mahmudiye mahallesi 1. köprüllü sokak üzerine meydana gelen olayda bir kişi silahla ayağından vurularak yaralandı. Yaralayan şahıs kendisini vuran şahsın bilgilerini olay yerine sağlık ekipleri gelene kadar polis ekiplerine ayakta verdi. Ekipler bir kişi silahla vuran şahsın kullandığı aracı avarlar kavşağında terk edilmiş vaziyette buldu.

Alınan bilgilere göre olay Mahmudiye Mahallesi 1. köprüllü sokak bedre deresinin yanında meydana geldi. Osman K ile Murat K arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada Murat K üzerinde çıkardığı silahla Osman K'yı ayağından vurarak talaş yüklü kamyonetle olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri ile sağık ekibi sevk edildi.

Ayağından vurulan şahıs yoldan geçen bir vatandaş tarafından belindeki montunun ipini çıkartarak sağlık ekipleri gelene kadar tanpon yaptı. Gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, ayağın vurulan Osman K 112 sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar kendisini vuran şahısın bilgileri polisle paylaştı. Yaralı şahıs sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla inegöl devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Osman K'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Osman K'yı vurduktan sonra talaş yüklü olan kamyonetle kaçan Murat K aracı avarlar kavşağında bırakarak kayıplara karıştı. Emniyet ekipleri şimdi her yerde olayı gerçekleştiren şahsın bulunması için çalışmalarını sürdürülüyor. 

Editör: Süper Kanal TV