Doğan Aravay Alıç ve özlem Taştan uzun süren arkadaşlığın  ardından hayatlarını birleştirme kararı aldıklar. Hayat arkadaşına evlenmek teklifi için Alıç yakınlarıyla birlikte bir sürpriz hazırladı. İnegöl'de bulunan bir cafenin bahçesinde hazırlıklarını tamamlayan Genç hayat arkadaşı olacağı Özlem Taştan'nı hazırlık yaptığı cafenin bahçesine getirdi. Burada müzik ve meşalelerle karşılaşan genç bayan gördüğü manzara  karşısında ne söyleceğini şaşırdı. Evlenmek için hayat arkadaşının önünde düz çökererek kutudan çıkardığı yüzükle evlenme  teklifde bulunan Doğan Aravay Alıç, evet cevabı alınca tüm dünyalar onun oldu. 

Doğan Aravay Alıç evlenme teklifiyle ilgili şunları söyledi. Yakınlarım ve arkadaşlarımla böyle bir ortam hazırlayıp hayatımı birleştireceğim Özlem'e böyle bir sürpriz hazırlamak istedim. Çok mutluyum kendisi teklifimi kabul ettiği için. 

Özlem Taştan ise aldığı teklif nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, gerçekten şuanda konuşacak kelime bulamıyorum. Kendisine benim için böyle bir sürpriz hazırladığı için çok teşekkür ediyorum. Doğan'ı çok ama çok seviyorum.

Editör: Süper Kanal TV