Suriye'nin kuzeyinde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve silahlı muhalif gruplar tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı'nda dördüncü aya giriliyor. operasyon kapsamından haince askerlerimize yapılan saldıra 16 askermiz şehit oldu. El bab operasyonu sürerken inegöl'den de bir çok kişi yakın zamanda orada görev yapacak. Seferberliği olan askerler terkar göreve çağrıldığı öğrenildi
 

Suriye'nin kuzeyinde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve silahlı muhalif gruplar tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı'nda dördüncü aya giriliyor

Operasyonları kararlı bir şekilde sürdüren Türk askerleri hedeflerinde o bölgeyi PKK terör örgütü ile DEAŞ'tan temizlemek.

Yapılan operaslarda son olarak 16 askermiz şehit düşmüştü. Şehit haberlerin ardından TSK hainlerin bir çok hedefini yerle bir etti.

Yapılan operasyona ne zaman sona ereceği henüz belli değil. TSK'nin tek hedefi sınırlarımı tehdit eden PKK ve DEAŞ'ı o bölgelerden Temizlemek. 


El baba'ta yaşanan bunlar. Ancak seferberliği olan bir çok inegöllü askerin tekrar askere çağrıldığı öğrenildi. Gelen seferberlik emriyle tekrar silah altına giren askerler önce kısa bir dönem eğitim alacaklar. Eğitim sonrası inegöllü bir çok askerin el bab operasyonlarda yer alacakları bilgisine ulaştı.

Tekrar silah altına giren er ve erbaşlar vatan için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ettiler

Öte yandan ikinci kez askere giden bir çok asker için uğurlama törenleri düzenlenerek dualar eşliğinde uğurandılar.
Editör: Süper Kanal TV