Tüm Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'de de YKS sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler kadar velilerde okul çevresinde evlatları ile birlikte bu heyecanı yaşadı. Bazı öğrenciler okullarını karıştırdığı için  sınava giremezken, bazıları ise giriş saatini kaçırdı.

İnegöl'deki sınavlarda polis sık sık sınava kalan dakikaları bağırak öğrencileri uyardı. Bazı öğrenciler girecekleri sınav okullarını karıştırdı bunun üzerine sınav yerine bazı öğrencileri polis ekipleri arabalarıyla bıraktı. Ancak onlar kadar şanlı olmayanlarda vardı. Saat 10:00'da kapanan kapıların ardından sınava girmek için koşturanların çabaları boşuna çıktı. Öğrenciler kapıların kapalı olması nedeniyle sınavlara alınmadı. Tüm mücadele rağmen öğrenciler sınavlara girmemeleriyle 1 yıllık emekleri boşana gitti. Geç kalan öğrencilere bazı veliler demir parmaklıklardan atlayıp girmeleri yönünde ikazda bulunmaları ise kameraya böyle yansıdı. 

Geç kalan öğrenciler görevli polis memurlarına sitem etmesi ise dikkat çekti. Bir öğreni sınav kağında saatin yazmadığını illeri sürdü. Ancak polis memuru sınav kağında yazılı uyarıları öğrenciye okuyarak bilgilendirdi. 

Editör: Süper Kanal TV