Ziraat Odasında Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Nurcan GümürbaşFerik´in katılımıyla düzenlenen protokol imza töreninde bir açıklama yapan Oda Başkanı Sezai Çelik, “Bildiğiniz gibi zaman zaman çiftçilerimizin menfaati için protokoller yapmaktayız. Gerek eğitim gerekse sağlık sektörü olmak üzere diğer sektörlerle çiftçilerimize avantaj sağlayacak görüşmeler yapmaktayız. Bugünde bunlardan birini daha gerçekleştireceğiz. Biliyorsunuz İnegöl´ümüze Bahçeşehir Koleji geldi. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmet verecekler. Şuanda çalışmaları sürüyor. Kolej yetkilileri ile oda olarak bir protokol yapacağız. Bu protokol yüzde 10´luk bir indirimi kapsıyor. İnegöl´de ki çiftçilerimize, çiftçi çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
 AMACIMIZ; NİTELİKLİ EĞİTİMİ TÜRKİYE´NİN HER YERİNE TAŞIMAK
Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Nurcan Gümürbaş Ferik ise, “Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitime başlıyor. Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsünde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi kademeleri bulunacak. Bahçeşehir Koleji nitelikli eğitimi Türkiye´nin her noktasına ulaştırmak amacıyla yeni kampüsler açmaya devam ediyor. Erken Çocukluk Eğitiminden itibaren uyguladığı STEM+A eğitimiyle geleceğe hazır bireyler yetiştiren Bahçeşehir Kolejinin Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerinin eğitim göreceği İnegöl Kampüsü 2018–2019 eğitim öğretim yılında açılıyor. Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsünde tam donanımlı bilim laboratuvarı, müzik, resim, teknoloji, tasarım atölyeleri ve STEM Center bulunuyor. 350 kişilik konferans salonu, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu kampüs, sosyal olanaklarıyla da öğrencilere tam donanımlı bir kampüste eğitim görmenin ayrıcalığını yaşatmak üzere hazırlandı. Bahçeşehir Koleji algoritmik düşünme becerilerini erken yaşta kazandıran, disiplinlerarası çalışma ortamı sunan ve eğitime üretim odaklı yaklaşan STEM+A eğitiminin Türkiye´deki öncülüğünü yapıyor. Farklı disiplinleri bir arada edindirme ilkesine dayanan ve adını Science (Fen), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik), Mathematics (Matematik) ve Art (Sanat) kelimelerinin baş harflerinden adını alan STEM+A eğitimi Bahçeşehir Kolejinin tüm kampüslerinde Erken Çocukluk Eğitiminden itibaren uygulanıyor. İnegöl Ziraat Başkanı Sezai Çelik ile yapılan yerel kurumsal anlaşma sayesinde Ziraat Odasına kayıtlı üyeler yüzde 10´luk eğitim indiriminden faydalanacaktır” şeklinde konuştu.

 Konuşmaların ardından Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim Uzmanı Nurcan Gümürbaş Ferik ile Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik protokolü imzaladı.