Alınan bilgilere göre olay Bursa Ankara yolu üzerinde bulunan Yeniceköy köprüsünde meydana geldi. Doğan Balcı Mevlud Kılbaş ve Ferit Ulucac

n üzerinde olduğu motosiklet kırmızı ışıkta beklerken henüz sürücüsü belli olmayan 16 ABA 294 plakalı otomobil arkadan süratlı bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan 3 kişi otomobil üzerine düşerek metrelerde araçla birlikte yola devam ettiler.

Daha sonra sürücünün durmasıyla gençler yere düştü. 3 gençten ikisi ağır yaralanırken bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla inegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralılardan Doğan Balcı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ferit Ulucanın sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Diğer yaralı Mevlud Kılbaş'ın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Emniyet ekipleri şimdi kaza yapıp aracı bırakıp kaçan sürücünün bulunmasını için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan kazayı duyan yaralıların yakınları hastaneye akın ettiler.

Balcı'nın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdiler. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor