Alınan bilgilere göre süleymaniye mahallesinde dışarda oyun oynayan çocuklar bir kişinin balkondan içeri girdiğini gördü. Duyarlı gençler durumdan şüphelenerek 155 polis imdat hattına ihbarda bulundular. Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen polisler çevrede araştırma yaptı. Bu sırada polisleri gören şahıs balkondan atlayarak kaçmaya başladı. 

Durumu fark eden polisler şahısın peşinden yaya olarak koşmaya başladı. Nefes kesen kovalamacada kaçan şahsı kendi hayatını ve polislerinin hayatını hiçe sayarak süleymaniye mahallesinden osb 1. caddeye doğru koşmaya devam etti.

Yaşanan kovalamacada bir polis memuru ölümden döndü. yere düşmesine rağmen kaçan şahsın peşini bırakmayan polis memuru hırsızlık olayı şüphelesini osb 1. caddede kısvıkrak yakalamayı başardı.  Yakalan ve ismini Onur A olduğu öğrenilen şahıs gözaltına alındı.

BAHANE ŞAHIS ALKOLLÜYÜM

Hırsızlık olayına karışmadığını iddia eden şahıs Onur A, polislerden alkollü olduğu için kaçtığını illeri sürdü.  Yakalanan şahsın bir çok hırsızlık olaylarından dolayı sabıkası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.
Editör: Süper Kanal TV