Alınan bilgiye göre kaza Turgutalp mahallesi mahmut esatbey caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan İlkay Yusuf Deniz Yönetimindeki 16 LN 881 plakalı özel otomobil ile Göçmen cami istikametine seyir halinde olan sürücü Yakup Baltacı Yönetimindeki 34 CVJ 53 plakalı özel otomobil kafa kafaya çarpıştı. 

Yaşanan feci kaza sonrasında her iki otomobilde bulunan Bayram Çakar, 10 yaşındaki Feyza Deniz Ve 36 yaşındaki  Fatma Deniz ve araç sürücüleri yaralandılar.Yaralılar kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Inegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

Öte yandan kazadan dakikalar sonra büyük hasar gören otomobilin motor kısmından alevler çıkmaya başladı. Büyüyen  alevleri gören çevredeki vatandaşlar yangın tüpüyle müdahale etselerde başarılı olamayınca, kaza yerine gelen trafik polisi su dolu damacanalarla yangını söndürdü. Söndürülen araç, her ihtimale karşın çağrılan Inegöl itfaiye ekiplerince soğutuldu.

Bir süre trafiğin kapanmasına neden olan Kaza ya karışan araçlar çekici yardımı ile yoldan kandırıldılar.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.
Editör: Süper Kanal TV