İnegöl'de kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Yüksek kesimlerin ardından şehir merkezide beyaza büründü. Yağışlar nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edilirken kar yağışı yurtdun bir çok kesimlerinde etkili oluyor. Nurdağında etkili olan kar yağışı nedenyle yollar trafiğe kapandı. Binlerce kişi saatlerde kurtarılmayı bekledi. Mahsur kalan vatandaşlar karayollarına isyan etti zamanında önlem alınmadığından dolayı bu tür aksaklıkların yaşandığı belirttiler. Yağışlardan etkilenen bir başka bölge ise Bolu Ankara yolu oldu. Burasıda kar yağışı nedeniyle kapandı uzun araç kuyrukları oluştu. 

İnegöl'de ulaşımın önemli merkezlerinde biri olan Bursa Ankara yolu ümitalan mevkii ile mezitler bölgesinde yağışlarda nasibini aldı. Bu yollarda zaman zaman yakan Tırlar nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Öte yandan inegöl'de kar yağışı etkisini sürdürmeye devam edecek. 

İnegöl'de en yüsek sıcaklık 0 derece olarak ölçülürken gece ise -6 derece olacak. Perşembe günü ise gündüz 4 derece olan hava sıcaklığı gece ise -10 derece kadar inecek. Perşembe günü yağış beklenmezken Cuma günü ise karla karışık yağmur bekleniyor. Beyaz rahmet Cumartesi günü kendisini bir kez daha gösterek. Hafta sonu ilçede kar yağışı devam edecek. Cumartesi gündüz 0 derece olan hava sıcaklığı gece ise -2 derece olacak. PAzar günü ise resmen inegöllüer donacak çünkü hava sıcaklığı hem gündüz hemde gece eksi olarak ölçülecek. Gündüz -2 derece olan hava sıcaklığı gece -8 derece olacak.