Geçtiğimiz Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece saatlerinden itibaren İnegöl’ü etkisi altına alan kar yağışına bu kez ekipler hazırlıklı yakalandı. İnegöl’e bağlı dağ mahallelerinde de yoğun yaşanan kar yağışı nedeniyle kapanan yollar ekiplerin zamanında müdahalesi ile tek tek açılıyor. 
Her kış kabus yaşatan Bursa-Ankara karayolu üzeri Mezitler bölgesinde Karayolları ekipleri, İnegöl merkezde İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde ise Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi ekipleri nöbet tutuyor.
MEZİTLER VE ÜMİTALANDA SORUN YOK
Geçtiğimiz yıl yaklaşık bin ay boyunca sürücülere zaman zaman geçit vermeyen Bursa-Ankara Karayolu Ümitalan ve Mezitler bölgesinde bu yıl önemli tedbirler alındı. Karayolları ekipleri, kar yağışı başlamasıyla beraber, geçtiğimiz yıl kapanan bölgelerde ring atıyorlar. Zaman zaman yolun tek şeride düştüğü Mezitler de ekipler, karın yol üzerini kaplamaması için karayolu üzerinde teyakkuzda oluyorlar.
32 MAHALLE YOLU AÇILDI
İki günden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışından kapanma noktasına gelen 32 mahallenin yolu açıldı. 
İki günkü kar yağışında dün cenaze olduğu için öncelik tanınan Hamidiye mahallesi yolu açıldı. Dün geceki kar yağışında kapanma derecesine gelen Karakadı, Kestanealan, İclaliye, Lütfiye, Eskiköy, Saadet, Hilmiye, Mesruriye, Bahçekaya, Tahtaköprü, Çayyaka, İnayet, Çaylıca, Gülbahçe, Sultaniye, Gedikpınar, Hamitabat, Tekke, Babaoğul, Maden, Soğukdere, Dipsizgöl, Dömez, İskaniye, Sülüklügöl, Karahasanlar, Olukman, Bayramşah, Aşağıballık ve Yukarıballık mahalleleri ile Oylat yolu trafik akışına kapanmadan Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl Şantiyesi ekipleri ve İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından açıldı.
İnegöl Belediyesine ait 16 adet Kamyon, 7 adet Kazıcı Yükleyici, 3 adet Yükleyici, 3 adet Greyder, 2 adet Tuzlama aracı, Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl Şantiyesine ait 3 greyder, 3 kepçe ve 1 adet önden bıçaklı kepçe ile yollarda kesintisiz ulaşım sağlanıyor.

Editör: Süper Kanal TV