İnegöl'de uyuşturucu madde kullanan gençler parklarda sokak ortasında yarı baygın hallede ambulanslarla toplanarak hastaneye kaldırılıyor. Gençlerin ibretlik görüntüleri ise kamerya böyle yansıdı
İnegöl'de her geçen gün artan alkol ve madde kullanımı herkese tedirgin ediyor. Gençler kullandıkları maddelerin etkisiyle yarı baygın halde parklarda, sokaklarda, yol kenarlarında yarı baygın halde polisler eşliğinde ambulansla hastane kaldırılıyor.

Gençecik bedenler her geçen gün bu illet yüzünden yok olup gidiyor. Geçen yıl uyuşturu maddesi yüzünden 3 genç toprağa verildi. Ancak bu kadarla sınırlı değil inegöl'de her geçen gün madde bağımlısının sayısı artıyor. Son olarak Bursa Ankara yolu üzerinde bir genç iddiaya göre kullandığı madde yüzünden yarı baygın halde vatandaşlar tarafından bulundu. 

Olay yerine gelen ekipler baygın halde olan genç için ambulans istedi. Gelen ambulans şahsı alarak inegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırdı.

Ancak inegöl'de uyusturucu tedavi hastanesi olmadığı için gençlerin tedavileride yapılamıyor. Sadece bursada olması nedeniyle aileler çocuklarını maddi imkansızlardan dolayı tedavileri yaptıramıyor.

Gençler tedavi olamadıkları içinde bu illete her geçen gün daha da bağlanmak zorunda kalıyorlar. 
Editör: Süper Kanal TV