inegölde Uyuşturucu illetinin gençleri ne hale getirdiğine yürek burkan kötü bir örnek kameralarımıza böyle yansıdı. Orhaniye mahallesi Varışlısoy sokaktaki parkın bankında baygın halde bulunan genc sağlık ekipleri tarafından hataneye götürüldü. Bir süre sonra hastanede kaçan genç saatler sonra atatürk bulvarında bu halde bulundu Varışlı Camiinin yanında bulunan  parkta bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu emniyet ekiplerine bildirdi. 
UYANDIRMAK MÜMKÜN OLMADI

İhbar üzerine Belirtilen yere gelen ekipler, genci uyandırmaya çalışsalar da başarılı olamadı. Bunun üzerine ekipler 112´den destek istediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genci uyandırarak ilk müdahalenin ardından polis nezaretinde ambulansa koydular. Uyuşturucu kullandığı iddia edilen genç, polis nezaretindeki Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü.

HASTANEDEN KAÇTI

İsimini Hasan K olduğu öğrenilien şahıs Acil servise getirilerek tedavisi için müşahade altına alındı. Ancak bir süre sonra hastanede kaçarak gitti.Şahıs bu kez Atatürk bulvarı üzerinde bayngın halde bulundu. Durumu gören vatandaşlar polise haber verdi. Gelen ekipler şahsı uyandırarak durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hastanede kaçtığı için hastaneye götürmeyi red ederek olay yerinen ayrıldı. Şahıs polis ekibiyle evine götürülerek ailesine teslim edildi. 
Editör: Süper Kanal TV