Edinilen bilgilere göre;olay dün çeliltikçi mahallesinde meydana geldi. Çeltikçi cerrah arasında gerçekleşen olayında kendilerine ilk etapta yolcu görüntüsü veren ve içi yolcu dolu olan halk otobüsüne  pusu kuran kişiler aracı durdurmak istedi.  Durumdan habersiz halk otobüsünün şoförü Emrah P  durak harici ve tehlikeli nokta oldugu için şans eseri durmadı. 

Aracın geçtiği sırada  ellerinde ki taşlar ve sopalarla araca saldırdılar. Camları patlayan araç durdugu esnada arkadan koşarak araça taşlar atan ve saldıran grubu otobüs içerisinde seyahat etmekte olan bir sivil polis memuru havaya ateş açarak püskürttü. Polis dur ihtarlarına rağmen saldıran şahıslar kaçarak kayıplara karıştılar.

Arac içerisinde ki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine  sebep olan olayda bir bayan yolcu hafif yaralandı. Jandarma soruşturma başlattı inulaş a.ş avukatlarınında devreye girdiği olayla alakalı inulaş yönetim kurulu bu olayın peşini bırakmayacaklarını şikayetci olduklarını söylediler.

Editör: Süper Kanal TV