İnegöllü 171 hacı adayı, Hac ibadetini yerine getirmek için geçtiğimiz gün düzenlenen tören ile kutsal topraklara uğurlandı.

171 HACI ADAYI VE 4 DİN GÖREVLİSİ
Törende bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Müftüsü Kazım Güzel, "171 hacımız ve 4 din görevlisi, 1 kafile başkanı olarak Allah izin verirse bugün yola çıkıyoruz. 17.30'da buradan çıkacağız daha sonra Yenişehir'den uçağımıza bineceğiz ve hac yolculuğumuzu gerçekleştireceğiz. İlk Cidde havalimanı, akabinde inşallah Medine'ye doğru gideceğiz" dedi.

Daha sonra konuşan İnegöl Müftü Vekili Ömer Faruk Atan, "Bugün 171 hacımızı yolcu etmek için buradayız. 17.30'da buradan Yenişehir havaalanına, saat 21:00'da ise 171 hacımızı, 4 din görevlisi arkadaşımız şark görevlisi olarak intikal edecek. Yaklaşık 40 gün sürecek olan bu hacda öncelikle Cidde Havaalanına ardından ise Medine'ye gidilecek. Bu program dahilinde Peygamber Efendimizi ziyaret ettikten sonra hac görevi sona erecek. Allah gitmek isteyen kardeşlerimizi de en yakın zamanda bu kutsal beldelere gitmeyi nasip etsin" şeklinde konuştu.