1993 yılında İnegöl’de öğretmenlik görevine başlayan Sabiha Düzel ,kendi öğrencisi ve öğrencisinin öğrencisiyle aynı okulda görev yapıyorlar 3 kuşak öğretmenler Bursanın inegöl ilçesinde bulunan Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulunda görev yapıyorlar.
24 kasım öğretmenler gününde konuşan 3 nesil öğretmenleri, birbiriyle alakalı önemli duygularını paylaştılar. Teknoloji Tasarım öğretmeni Fatma Ölmez’in ortaokul öğretmeni Fen Bilimleri Öğretmeni Sabiha Düzel, yaptığı açıklamada şunları söyledi “1993 yılında Erzincan’dan gelip İnegöl’de göreve başladığını söylediğini Düzel, Yenice İlkokulunda görev yaptığım da öğrencim olan Fatma Ölmez 8. Sınıftaydı. Çok iyi bir öğrenciydi. Çok severdim kendisini. Daha sonra lise eğitimi aldı. Lise hayatında kendisini yönlendirdik. Eğitimini tamamlayıp, öğretmen oldu. Aynı okulda görev yapmaya başladık. Çok duyguluyum. Çok mutluyum. Aynı zamanda onun öğrencisi de aynı okulda öğretmen oldu. Duyguların en güzeli. Herkese nasip olmayacak bir durum. Bu nedenle öğretmenler günü olması nedeniyle ayrıca mutluluk yaşıyoruz. Verdiğim emeklerin katlanarak geriye dönmesi vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirdiğimizin birer göstergesi olduğunu düşünüyorum. Onları canı gönülden kutluyorum. Verdiğim emeklerin boşa gitmediğini de görüyorum. Bütün öğrencilerimi çok seviyorum.” Dedi.

Fen Bilimleri Öğretmeni Sabiha Düzel’in öğrencisi Teknoloji Tasarım öğretmeni Fatma Ölmez ise , “2002 yılında öğretmenlik mesleğine başladım. Akhisar mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy ilk okulunda görev aldım. 2002-2003 yılında da Kevser Akbaş isimli öğrencimle tanıştık. Ona eğitim verdim. Şimdi aynı okulda hem öğretmenimle hem de eskiden öğrencim olan Kevser Akbay ile çalışıyorum. Güzel bir duygu. Herkese nasip olmayan bir duygu. Hem gurur, hem keyif verici hemde sevgi dolu. Yıllar öncesinde Sabiha öğretmenimle 8. Sınıftayken tanışmıştık. Öğretmenlik mesleğini bize aşıladı. Güzel bir eğitim öğretim sürecinden sonra bu göreve geldik. Şimdi bende öğrencimle aynı okulda olmaktan çok mutluluk duyuyorum. 24 Kasım öğretmenler gününe denk gelmiş olması çok gurur verici.” Dedi.

Teknoloji Tasarım öğretmeni Fatma Ölmez’in öğrencisi olan Din Kültürü Öğretmeni Kevser Akbaş ise, “Fatma Ölmez 2002-2003 yıllarında benim öğretmenimdi. Onunla iki yılım geçti. O bana öğretmenliği aşıladı. Eğitimimizi tamamladık ve öğretmenlik mesleğine atandık. Öğretmenim ve onun öğretmeni ile birlikte aynı okulda görev yapmak benim için çok büyük onur verici. İnşallah öğrencim Fatma’da benim yerime geçer.” İfadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV