doğuştan kas hastası olan yürüme engelli Nevin Öztürk, 2014 yılında bir fabrikada işçi olarak çalışan Mahmut Öztürk ile evlendi. Nevin Öztürk,bu evlilikten 2015 Mart ayında bir kız bebek dünyaya getirdi. 'Ela' adı verilen ve 10 aylık olan bebeğinin hiçbir sağlık sorunu bulunmadığını belirten Nevin Öztürk, "Çok mutluyum" dedi.

Nevin'in kas hastası olduğu, henüz 8 aylıkken ailesi tarafından fark edildi. Daha sonraki süreçte tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşayan Nevin'in, 19 yaşında geçirdiği riskli bir ameliyat sonrası omuriliğine platin takıldı. Nevin iki yıl önce bir arkadaş toplantısındaMahmut Öztürk ile tanıştı. Aralarındaki arkadaşlık ilişkisi kısa sürede aşka dönüşen Nevin ile Mahmut Öztürk ile önce nişanlandı, daha sonra evlendi. Anne olmak isteyen Nevin Öztürk düğünden 3 ay sonra hamile kaldı ve geçen Mart ayında erken doğumla 'Ela' adını verdikleri kızlarını dünyaya getirdi. Nevin Öztürk, kızının ihtiyaçlarını gündüz yanına gelen annesi gece ise iş dönüşü kendisini yalnız bırakmayan eşi Mahmut Öztürk ile birlikte karşılıyor.

Henüz 10 aylık olan kızının hiçbir sağlık probleminin bulunmadığını belirten Nevin Öztürk, "Hamilelik sürecinin çok sıkıntılı olacağını biliyordum. Ben, bu sıkıntıların geçici dünyaya getireceğim yavrumun ise kalıcı olacağını da biliyordum. Bunlara katlandım. Sağlıklı bir yavru dünyaya getirdim. Benim bu mücadelemi gören bazı engelli arkadaşlarımdan biribebek dünyaya getirdiği diğeri hamile kaldı. Kas hastalığı ve engelli olan aileler sağlıkları el veriyorsa çocuk sahibi olsunlar. Önemli olan engellilerin de anne olabileceği mesajını vermemdi. Bunu başardığıma inanıyorum" dedi.

Çok iyi bir evlilikleri olduğunu söyleyen Mahmut Öztürk ise "Nevin ile çok mutlu bir evliliğimiz var. Onun engeli hiç sorun değil. Onun yapması gerekenleri hallediyoruz. Çok güzel kızımız var. O da ikimizin her şeyi" diye konuştu

Editör: Süper Kanal TV