küçükyenice mahallesinde meydana gelen olayda, düğün cemiyetinde maganda kurşunu ile bir müzisyen daha yaralandı. Acil servise kaldırılan müzsiyenin burada yapılan ameliyatına ardından bursaya sevk edildi.

Geçtiğimiz hafta İnegöl´e sarıpınar mahallesindeki düğün cemiyetinde iki müzsiyen maganda kurşunu ile yaralanmasının ardından bir başka olayda Küçükyenice mahallesindeki düğün cemiyetinde meydana geldi.

Küçükyenice mahallesindeki bir düğün cemiyetinde eğlence sırasında henüz ismi belirlenemeyen bir şahıs elindeki tüfekle havaya doğru ateş açtı. Magandanın tüfeğinden çıkan saçmalar düğündeki müzisyen talip  sevinç'in eline vucudün çeşitli yerlerine isabet etti.  Kanlar içerisinde kalan genç müzisyen özel bir araçla hastane kaldırılarak tedavi altına alındı.  

Yapılan ilk tedavinin ardında parmağı kopan ve vucudün çeşitli yerlerinde yaralanan  genç inegöl devlet hastanesinde ameliyatta alındı. Burada yapılan ameliyatın ardından genç bursa ihtisas hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor.