İnegöl'de arıların Kara kovandaki bal peteğine Arapça 'Allah' ismi yazması görenleri hayrete düşürdü. İnegöl'de 20 yıldır arıcılık yapan Şemsettin K'ya ait  kovanlarından bir tanesinden çıkan ve üzerinde 'Allah' yazan bal peteğini görenleri hayrette bıraktı.. Balı görenler şaşkınlıklarını gizlemezken, önce şükür ediyorlar sonra o anları cep telefonlarıyla çekerek  ölümsüzleştiriyorlar.

inegöl'de esnaflık yapan ve yıllardır arcılık yapan Şemsettin K kara kovandaki balları topladığı sırada ilk kez bir olayla karşılaştı. Arıların bal yaptığı kara kovanda Allah'ın isminin yazıldığını görünce gözlerine inanamadı. Aldığı balı dükkanına getiren Şemsettin K, işyerinin en üst köşesinde Allah'ın isminin yazıldığı balı  saklıyor.

Dükkana alışverişe gelen vatandaşların dikkatini çekerken bal herkesin ilgi odağı oldu. Balı satın almak isteyenlerde var bol bol fotoğraf çekip o anları ölümsüzleştiriyorlar.

İLK KEZ BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM

Konuyla ilgili açıklama yapan Şemsettin K, şunları söyledi. Bu sene arıları açtığımızda enterasan bir  olayla karşılaştık. Hiç müdahalesiz bir şekilde net olarak Allah'ın ismi yazılı. Sizinde gördüğümnüz gibi. 20 senelik arıcılık hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum. Çok hoşumuza gitti gelen arkadaşlar merak ediyor bakıyorlar. Bunu satmayında hiç düşünmüyorum şimdilik. Dükkanın en güzel köşesinde saklaya bildiğimiz kararıyla saklamaya devam edeceğim diye konuştu.