Trafik yoğunluğunun ve park sıkıntısının yaşandığı ilçemizde, yaşanan sıkıntıların nedenlerinin en başında araç yoğunluğu göze çarpıyor. İlçemizin nüfusu 250 bin iken, ilçemizde bulunan araç sayısı ise toplam 60 bin 300 olarak kayıtlara geçti.

 

NÜFUSA GÖRE ARAÇ YOĞUNLUĞUNDA ZİRVEDE

İlçemizin nüfusu ve ilçemizde bulunan araç sayısı göz önüne alındığında, nüfusa göre araç yoğunluğunun yaşandığı ilçelerin başında İnegöl geliyor.

 

HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ARAÇ SAHİBİ

250 Bin nüfuslu ilçemizde toplam 60 bin 300 araç bulunuyor. Böylelikle hemen hemen ilçemizde yaşayan her dört kişiden biri araç sahibi.

 

ARAÇ YOĞUNLUĞU ŞEHRİN ANA ARTERLERİNİ DOLDURUYOR

İlçemizde ikamet eden vatandaşların özellikle ana arterleri oluşturan Bankalar Caddesi, Atatürk Bulvarı, Kasım Efendi Caddesi ve  Ahmet Akyollu Caddesi gibi yoğun olarak kullanılan alanlara park etmesi, şehir merkezinde park sıkıntısını da birlikte getiriyor.

 

Özellikle ilçemizin ana merkezinde bulunan Bankalar Caddesi, Atatürk Bulvarı, Kasım Efendi Caddesi ve Ahmet Akyollu Caddesi gibi alanlarda trafik yoğunken, diğer arterlerde ise park sıkıntısı veya trafik yoğunluğu hissedilmiyor.


Editör: Süper Kanal TV