Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, eşi ile birlikte kızını ziyaretten dönerken özel otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, eşiyle birlikte kızını ziyarete giden Rasim Coşkun (75), evine dönerken Hacı Lütfullah Camii önünde karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Yeşil Camii istikametinden Hacı Lütfullah Camii istikametine seyreden Emirhan Ş. (18) yönetimindeki özel otomobil yaşlı adama çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Coşkun'a ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptı. Yaşlı adam, ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Alanyurt Esentepe Mahallesi Hamzabey Caddesi üzerinde meydana gelen kazada ise bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyir halinde olan Turgut T. (45) yönetimindeki 16 LHU 54 plakalı otomobil ile Esenler Caddesi üzerinde seyir halinde olan Ayşenur S. (32) yönetimindeki 16 KNS 52 plakalı otomobil, iki caddenin kesiştiği kavşakta çarpıştı. Kazada araç sürücüleri yaralanmazken, Turgut T.'nin kullandığı otomobilin arka koltuğunda oturan annesi Mihriban T. (88) hafif şekilde yaralandı.

Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü'nde meydana gelen kazada da bir kişi yaralandı. Tandoğan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Sedat Gümüş (32) yönetimindeki motosiklet ile 12. Sokak'tan Tandoğan Caddesi'ne çıkmakta olan otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı
Editör: Süper Kanal TV