Türkiye genelinde yaklaşık 35 bin kişi şubatın 29 çektiği "artık yıl"ın 2016´ya denk gelmesiyle, 4 sene aradan sonra doğum gününü kutlarken, İnegöl´de 7 tane bebek bu özel günde dünyaya geldi. İnegöl Devlet Hastanesinde dünyaya gelen 7 bebek, 4 yılda bir doğum gününü kutlayacak.

Bu yıl, takvim yılının mevsimlerle ve dünyanın güneş çevresinde dönme süresiyle uyumlu olması için uygulanan ve 4 senede bir gerçekleşen artık yıllardan birisi yaşanıyor. Buna göre, artık yılın 2016´ya denk gelmesi nedeniyle bu sene şubat ayı 29 çekiyor.

29 Şubat´ta İnegöl´de 7 bebek dünyaya geldi. Bazılarının normal bazılarının ise sezaryenle dünyaya gelen bebekler, doğum günleri 4 yılda bir kutlayacak.

7 bebeğin İnegöl Devlet Hastanesi Doğumhanesinde uzman ekip tarafından doğumları gerçekleştirildi.

Burhan Altaş ve Güler Altaş ile Ahmet Toğum ve Naciye Toğum çiftinin bebekleri bu özel günde dünyaya geldi.

Anne Güler Altaş, 29 Şubat saat 10.00 sıralarında Ecrin isimli kız bebeğini dünyaya getirdi. Kızını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiği için mutlu olduğunu ifade eden anne, bu günün 29 Şubat olduğunu duyunca şaşırdı. Bebeğinin 4 yılda bir gelen 29 Şubat´ta doğmasının da bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden anne Altaş, bebeğin doğum gününü 4 yılda bir kutlayacaklarını ifade etti.

Anne Naciye Toğum´da aynı gün saat 11.00 sıralarında Betül isimli kız bebeğini dünyaya getirdi.

BİLİCAN ÇİFTİNİN 3. MUTLULUĞU

Yıldırım Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Erhan Bilican ile eşi Nuray Bilican´ın da 3. Bebekleri bu özel günde dünyaya geldi.

Bebeklerini dünyaya getiren anne ve babalara çocukları ile beraber sağlıklı ömürler dileriz.

 

Editör: Süper Kanal TV