Alınan bilgiye göre olay alanyurtta bulunan bir inşaat firmasın da meydana geldi. güvenlik kamerasına yansıyan görütülerde Gece yarısı bir araçla iş yerine gelen 4 kişilk hırsızlık çetesi önce etrafı bir müddet kolaçan ediyor. 
daha sonra araçtan inerek iş yerine yönelen hırsızlar yazane bölümünün penceresini kırarak içeri giriyorlar. içerde yaklaşık yarım saat değerli bir şeyler arayan hırsızlar para kasasını gözüne kestiriyorlar.

içinde 130 bin lira olan büyük para kasasını sürükleyerek pencerenin yanına getiren hırsızlar kasayı iki kişi kaldırarak camdan dışarı çıkarıyorlar.

Gözü dönmüş hırsızlar bununla da yetinmeyip içerde bulunan diğer bölümlere girebilmek için yazanennin kapısını kırıyorlar.

oldukça rahat tavırlar sergileyen hırsızların bu durumu bu kadarına da pes dedirtiyor. Ayrıca hırsızların çalıştıkları sırada çıkardıkları yüksek sesleri kimsenin duymaması ise dikkat çekti.
Bütün işlerini bitiren hırsızlar çaldıkları kasayı geldikleri plakasız araca yükleyerek gecenın karanlığında gözden kayboluyorlar.

sabah işyerine gelen firma sahipleri hayatının şokunu yaşarken emniyet ekipleri olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı
Editör: Süper Kanal TV