İnegöl Belediyesi ve İnegöl Net Akademi iş birliği ile hayata geçirilen proje kapsamında sisteme kayıt olan öğrenciler tüm ders konuları ile ilgili testlere ve deneme sınavlarına ücretsiz olarak erişim sağlayabilecek. 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban; “İnegöl Belediyesi olarak eğitim alanında pek çok konuda gerek kurumlarımıza gerekse öğrencilerimize çeşitli desteklerde bulunuyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapılan bütün yatırımları destekliyor ve önemsiyoruz. Malum pandemi sürecinde öğrenci kardeşlerimiz yüz yüze eğitimden uzak kaldılar. Bu durum en çok ta üniversite sınavına hazırlanan kardeşlerimizi etkiledi. Bizler İnegöl Belediyesi olarak üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik. Gelecekteki hayatlarına yön verecek, meslek seçimlerinde etkili olacak olan Temel Yeterlilik Testi(TYT) ve Alan Yeterlilik Testi(AYT) sınavı öncesinde İnegöl Net Akademi kurumunun da katkıları ile öğrencilerimizin bilgilerini sınamalarına imkan sağlayan bir sınav sistemi oluşturduk”.

“Bu sınav sisteminden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz https://inegolnetakademi.com/ing-bel/ adresi üzerinden öncelikle kayıt oluşturmaları gerekiyor. Kayıt olan tüm 11. sınıf, 12. sınıf ve mezun öğrencilerimiz sınav tarihine kadar TYT-AYT eşit ağırlık, sayısal ve sözel bölümlerinin tüm konu testleri ve deneme sınavlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Yapılacak test ve deneme sınavlarına internet yoluyla isteyen herkes katılabilecek. Öğrencilerimiz oluşturduğumuz bu sistem sayesinde online testlerle tam kapanma sürecini kendileri için bir fırsata dönüştürebilecek ve sınav tecrübesi edinebilecekler. Online sınav sisteminin öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ediyor, tüm öğrenci kardeşlerime derslerinde, sınavlarında başarılar diliyorum. Ayrıca bu sistemin kurulmasında bizlere teknik destek veren İnegöl Net Akademi kurumuna teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.