Bir yandan Koronavirüs salgınıyla etkin bir şekilde mücadele eden İnegöl Belediyesi, diğer yandan da ilçedeki eksiklikleri gidermek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnegöl Belediyesi ekipleri hafta sonunda da bir çok noktada iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

 Hayata geçirdiği projelerle vatandaşların yaşam standartlarını yükselten ve günlük yaşamı kolaylaştıran İnegöl Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü marifetiyle ilçedeki eksikliklerin giderilmesi için yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,  insan odaklı çalışma prensibiyle dur durak bilmeden hizmet atağını sürdürürken, merkez şantiyesinde konuşlanan yapım, yol, makine ikmal birimleriyle kırsal mahallelere ivedi bir şekilde müdahale etmek için oluşturulan doğu ve batı şantiyeleri ile hizmet ağını şehrin dört bir tarafına yayarak çalışmalarına devam ediyor.

EKSİKLER GİDERLİYOR

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu mesaini dolu dolu geçiriyor. Ekipler, Organize Sanayi Bölgesi 66. Sokakta beton yol hazırlığı, Yeniceköy Mahallesi Şeyh Şamil Caddesinde zemin değişimi,  Cemiyet Mahallesi arazi yolları genişletme, Kemalpaşa Mahallesi Hicran Sokak ve Yeniceköy Mahallesi Terminal Caddesi, asfaltlama, Osmaniye Mahallesi Hacı Eyüp Sokak bordür yeri hazırlama ve son olarakta Fatih Mahallesi Yalıntaş Sokak’ta otopark çalışması yaparak eksiklerin giderilmesi için elinden gelen gayreti gösteriyor. 

Editör: Süper Kanal TV