Her yaş gurubuna hitap eden çalışmalarını hızla sürdüren İnegöl Belediyesi, vatandaşların bilgi ve becerilerini geliştirme, etkili iletişim kurma ve etkinlik sonlarında hediye kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilki geçtiğimiz hafta Pazar günü yapılan İnegöl Belediyesi YouTube kanalı üzerinden canlı yayında bilgi yarışmasının ikincisi, 28 Şubat Pazar akşamı 20.00’da gerçekleştirilecek. İlk hafta ciddi oranda katılım sağlanan yarışmada, bu hafta birinci olan kişiye bisiklet, ikinci olana tablet ve üçüncü olana ise akıllı bileklik hediye edileceği açıklandı.

İLK HAFTA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Dijital Belediyecilikte Türkiye’de adından sıklıkla söz ettiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, canlı bilgi yarışması hakkında bilgiler verdi. Başkan Alper Taban açıklamasında, ‘’İnegöl Belediyesi olarak yaşamın her alanında vatandaşlarımızla bir arada olarak zor günlerden geçtiğimiz pandemi döneminde de farklı video ve etkinlikler ile renklendirmeye devam ediyoruz. 14 Şubat Pazar günü saat 20.00’de İnegöl Belediyesi YouTube hesabımız üzerinden canlı yayın ile ilk yarışmamızı düzenlemiştik. Bu hafta da yine Pazar günü ikinci yarışmamızla karşınızda olacağız. İlk hafta vatandaşlarımızın ciddi bir ilgisiyle karşılaştık. Aynı ilginin devam edeceğini umuyoruz. Yarışmadaki soruların geneli genel kültür sorularından oluşacak. Yarışmada sadece doğru cevaplamak değil, hızlı cevaplamakta önemli. Puanlama sistemi doğru ve hızlı cevaplama olarak baz alınacak. Ben buradan tüm Türkiye’deki vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bilgisine güvenen gelsin diyorum. Yarışmanın sonunda da dereceye girenlere ödülümüz olacak. Katılacak herkese şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

İnegöl Belediyesi YouTube kanalı üzerinden yapılacak olan canlı bilgi yarışmasında dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller de verilecek. Yarışma sonunda dereceye giren yarışmacılardan 1.’ye Bisiklet, 2.’ye Tablet, 3.’ye ise Akıllı Bileklik hediye edilecek.

YARIŞMAYA NASIL KATILIM SAĞLANILIR?

Yarışmayı takip etmek için iki cihaza ihtiyacınız var. 

Bir cihazdan youtube.com/inegolbld canlı yayını açınız. Diğer cihazınızdan kahoot.it sitesine giriniz. 

YouTube’da canlı yayında verilen PİN numarasını ‘GAME PIN’ kısmına yazın. Gelen sayfadaki ‘nick name’ kısmına ‘Adınızı Soyadınızı’ tam olarak yazın. Ödül alabilmeniz için bu alanı doğru doldurmalısınız. 

Yarışma başladığında soruları YouTube kanalından takip edip, cevapları diğer cihazınız üzerinden vermelisiniz. Gelen soruda doğru olduğunu düşündüğünüz seçeneğe ekranınızda olabildiğince hızlı tıklayınız. 

Sıralamada doğruluk ve hız önemlidir.

VİDEOLU ANLATIM İÇİN TIKLAYIN: https://bit.ly/2Z3bTKF

YARIŞMA İPTAL EDİLDİ

Yarışmanın ardından İnegöl Belediyesinde yapılan açıklamada yarışmanın iptal edildiği duyruldu. Duyuruda şu ifadelere yer verildi. Bu akşam yaptığımız online canlı yarışması hayalet kullanıcılarla giren 3 takipçimiz tarafından manipüle edilmiştir. Bu durumda yarışmamız iptal edilmiştir. İlginiz için teşekkürler.