İnegöl-Oylat ve Tahtaköprü-Domaniç yolu üzerinde kara saplanarak yolda mahsur kalan çok sayıda araç için seferber olan jandarma ekipleri, yönlendirilen iş makineleri ile birlikte sürücülere yardımcı olarak kurtarma çalışması yapıyor.
Oylat, Tahtaköprü ve Domaniç yolunu kullanırken, yoğun kar yağışı sonrasında girdikleri güzergahlarda kar sebebiyle yoluna devam edemeyerek beyaz örtüye saplanan araçlar, yollarda mahsur kalınca devreye jandarma ekipleri giriyor. 156 numaralı jandarma ihbar hattından yardım istenmesi üzerine bildirilen noktalara ulaşmak için İnegöl Jandarma Trafik ve Asayiş ekipleri harekete geçiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan kepçe ve greyder gibi iş makinelerinin önden kapalı kesimlerde yolu açarak mahsur kalan araçların yanına doğru seyrettiği güzergahlarda jandarma ekipleri de peşinden takip yaparak sürücülere kurtarma desteği sağladı. Jandarma Trafik Timleri bazı sürücüleri kayan araçları yola çıkarmada bazılarına ise zincir takmada yardım ederken, dikkatle seyretmeleri konusunda da uyarılarda bulundular.

Kar ve buzlanma nedeniyle mahsur kalmaktan Jandarma Trafik ekipleri tarafından kurtarılan sürücüler ise, kendilerine yardımcı olan jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.
Editör: Süper Kanal TV