İnegöl'de hizmet veren milli eğitim bakanlığına ait ilkadım anaokulu öğrencileri velilerinde katılımıyla okulun bahçesinde karne programı gerçekleştirdi. Karne programına ilçe milli eğitim şube müdürlerinde halil ibrahim zengin ve okulda eğitim gören miniklerin anne ve babaları katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ilkadım ana okulunun sahini zeynek bayram polat bir açıklama yaptı. Polat konuşmasında şunları söyledi. Bugün çocuklarımız yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden bir demet sunacaklar. Gösterimiz eğitsel açıdan çocuklarımızın kendilerine olan özgüvenleri sağlıklı ve gelişiminin özelliklerini gösterdiklerinin ben de varım dediklerinin bir kanıtıdır. Çoklu zekâ teorisi yönelik emeği rehberliğinde eğitimimizin hareket
noktası oyun merkezimiz ise öğrencindir. Amacımız öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerine olanak sağlamak değişen ve gelişen topluma daha çabuk uyum sağlamaklarına sağlamalarına yardımcı olarak sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Tabi bu gecenin mimarisi sınıf öğretmenim şeyma Soral Seval Kalkan kardelen Özdemir hacer Çakır sorumlu müdürüm nevzat Özbeki mis gibi yemekleri ile bize ziyafetler sunan naciye ablamıza huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından programda öğrenciler hünerlerini sergilerken, anneler ve babalar ise o anları çekmek için bir birleriyle yaşadı.  Gösterilerin ardından program öğrencilere karne verilmesiyle son buldu. 

Editör: Süper Kanal TV