İnegöl Belediyesi’nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemini ortaya koymak adına başlattığı Evlilik Okulu seminerleri sürüyor. Eğitimler kapsamında Cuma akşamı düzenlenen programda Eğitimci – İlahiyatçı İsmail Güler İnegöllülerle buluştu. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Ak Partili Meclis Üyeleri ve Yöneticiler, AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Erkek fıtratı ana başlığında düzenlenen seminerde Eğitimci – İlahiyatçı İsmail Güler aile içi iletişim, kadın ve erkek ilişkileri, ilişkilerde kadın ve erkeğin mizacından gelen farklılıklar, aile saadeti için erdemli olmanın önemi gibi pek çok konuya değindi. Katılımcıların büyük bir dikkatle dinlediği seminerde Güler, aile hayatının korunması noktasında katılımcılara oldukça faydalı bilgiler aktardı. Eğitimci – İlahiyatçı İsmail Güler programın son bölümünde katılımcıların sorularını cevaplandırarak programı sonlandırdı.

İnegöl Belediyesi’nin AHİD işbirliğiyle düzenlediği Evlilik Okulu programları Uzman Psikolog Abdülaziz Yılmaz’ın katılımıyla 26 Ekim Cuma saat 20.30’da düzenlenecek olan ‘’Çocuk Eğitimi’’ semineri ile devam edecek.