Protokol ziyaretlerine devam eden Hakan Özdemir Başkanlığındaki İGİAD yönetimi, önceki gün İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Feruh Mağden ve İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Başkan Özdemir, “Emniyet ve Jandarma personelimiz bizlerin can ve mal güvenliği için cansiperane bir şekilde görev yapıyor. Özellikle son günlerde düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayı tüm kolluk kuvvetlerimizi tebrik ediyor, İnegöl halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Kentimizde asayiş ve huzurun sağlanması noktasında önemli çalışmalara imza atarak, halkımızın can ve mal emniyetini korumak huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışarak, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kolluk kuvvetlerimizin her daim yanındayız” dedi.

İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Feruh Mağden ve Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ise, İGİAD yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İnegöl gibi yoğun nüfusa sahip bir kentte elbette bazı olaylar olacaktır, sıkıntılar yaşanacaktır. Bizler bu olayları bertaraf etmek, huzur ve asayişi sağlamak için 24 saat görevimizin başındayız” diye konuştular.

Editör: Süper Kanal TV