İnegöl Genç İşadamları Derneği´nin (İGİAD) 13. olağan genel kurulunda göreve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Başkan Vekili Yusuf Şehitoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. 
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İnegöl Genç İşadamları Derneği Başkan Vekili Yusuf Şehitoğlu; “İnegöl Genç İşadamları Derneği olarak, aralık ayında kongremizi gerçekleştirdik. Bunun akabinde protokol ziyaretleri kapsamında daha önce kaymakamımız Sayın Ali Akça Beyefendiyi ziyaret etmiştik. Bugünde göreve yeni seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte dernek olarak yaptığımız faaliyetlerde bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. Bugün yeni arkadaşlarımızı tanıtmanın yanında derneğimizin düzenlemiş olduğu faaliyetler hakkında da başkanımıza bilgilendirmede bulunduk. Özellikle dernek olarak yapacağımız faaliyetlerde belediye başkanımızdan her zaman destek ve katkı beklediğimizi buradan belirtmek istiyoruz. Huzurlarınızda kendilerine çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

İnegöl Genç İşadamları Derneği Başkan Vekili Sayın Yusuf Şehitoğlu ile göreve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Yapılan seçimin İnegöl Genç İşadamları Derneğine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnegöl’ümüz sürekli değişen ve gelişen, sanayi ve ticari hayatı ile ön planda olan özellikle de mobilya sektörü başta olmak üzere emin adımlarla yoluna devam eden bir ilçemizdir. Sivil toplum kuruluşlarının ve iş adamları derneklerinin gelinen bu noktada önemli bir yeri ve katkısının olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum” dedi.

Aktaş; “Oluşturulan bu birlikteliklerle arkadaşlarımız sektöre dinamizm getirmekte, ticari ve sanayi hayatımız ile şehrimizin lokomotif gücü olan mobilya sektörüne de önemli katkılar sunmaktadırlar. Bu noktada arkadaşlarımıza yapmış oldukları bu işlerde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah istedikleri ve arzu ettikleri doğrultuda bu işlerden ziyadesiyle istifade ederler. Son olarak nezaket gösterip bugün bizleri ziyarete geldikleri için kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından İnegöl Genç İşadamları Derneği Başkan Vekili Yusuf Şehitoğlu ziyaret anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.
Editör: Süper Kanal TV