İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) 7 Aralık Perşembe günü olağanüstü kongresini yapacak. Kongre öncesi, işadamı Rıdvan Kocaağa, başkanlık için adaylığını açıkladı.
Orhan-2 İnegöl Köftecisinde yönetim kurulunda düşündüğü isimlerle akşam yemeği yiyen Kocaağa yaptığı açıklamada;
“7 Aralık Perşembe günü İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan İnegöl Genç İşadamları Derneği'nin seçimli olağanüstü kongresinde aday olmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız.
YENİ BİR YÜZ YENİ BİR ÇEHRE
İnegöl'de bir değer olan ve 1991 yılından beri hizmet veren İnegöl Genç İşadamları Derneğini bugünlere kadar taşıyan eski yöneticilerimize ve mevcut yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz.”
“7 Aralıktan sonra yeni bir yüz yeni bir çehreyle İnegöl'ümüzün bu değerli derneğini, bulunduğu mevkiden daha yükseklere taşımak için el birliğiyle tüm üye arkadaşlarımızla çalışmak istiyoruz. Üyelerimizin teveccühü vasıl olur ise bizler bu yönetime talibiz.” dedi.
İLK HEDEF İYİ BİR MEKÂN
Başkanlığı kazanmaları halinde derneğe yakışır bir yer kazandırılacağının sözünü veren Kocaağa, “203 olan üye sayısını en kısa zamanda çok daha verimli sayılara ve İnegöl'ün tüm dinamiklerini harekete geçirerek, bir platform oluşturmayı planlıyoruz.
Bu kapsamda yönetim kurulumuzu da oluştururken, İnegöl'ün başta lokomotif sektörü mobilyacılık olmak üzere tüm sektörlerden arkadaşlarımızı yönetimimize dahil ettik.”
SÖZ VERDİ
“Bunlarla birlikte çok daha güzel ve başarılı işler yapacağımızı ve en kısa zamanda İGİAD'a bir yer kazandıracağımızın sözünü veriyorum. Malumunuz İGİAD'ın şuanda mevcut bir dernek yeri yoktur. Seçimi kazanırsak, en kısa sürede İnegöl'ümüzün en değerli derneği olan İGİAD'a yakışır bir yer kazandıracağız. Bunu da yönetimim adına söz veriyorum” diye konuştu