İnegöl Sanayi bölgesindeki büfe ve çay ocaklarında yaşanan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Mahmudiye Mahallesi Özyeşil Caddesi üzerinde faaliyet gösteren büfe ve çay ocağına giren hırsızlar yaklaşık 3 bin TL zarar yaşattılar.
Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece geç saatlerde Mahmudiye Mahallesi Özyeşil Caddesi üzerinde bulunan bir büfe ve çay ocağında meydana geldi. İddiaya göre; gece geç saatlerde bölgede kimsenin olmayışını fırsat bilen hırsız ya da hırsızlar, Özyeşil Caddesi üzerinde faaliyet göstermekte olan bir büfe ve çay ocağını hedef aldılar. 

Ellerine geçirdikleri nesnelerle işyerinin camlarını kırarak içeriye giren hırsız ya da hırsızlar, işletmede bulunan sigaraları ve paraları alarak kayıplara karıştılar.

Sabahın erken saatlerinde işyerini açmak için bölgeye gelen firma yetkilileri, camların kırık olduğunu ve içerisinin darmadağın edildiğini görünce durumu hemen 155’e bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgede yaptıkları incelemelerin ardından hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için tahkikat başlattılar.

Meydana gelen hırsızlık olayında işyerinin, çalınan mallar ve verilen hasar sonucu 3 bin lira zarara uğratıldığı öğrenildi.

Editör: Süper Kanal TV