Kemalpaşa mahallesi damga sokak üzerinde bulunan bir villaya giren hırsız polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis fark eden hırsız ikinci kattan atlayarak kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı. Evde çaldığı zinyet eşyaları ise üzerinden çıktı.
Kemalpaşa mahallesi damla sokak üzerinde bulunan bir villaya göz diken 18 yaşındaki Ahmet Ö. içeriye girdi. Önce el feneriyle içeride gezen şahıs daha sonra lambaları yaktı. Üst katta bulunan yatak odasına giren Ahmet Ö. burada bulduğu mucevherler ile araç anahtlarını aldı.

 Bahçe içerisinde bulunan araca yönelen şahıs araç içerisinde de değerli eşya aramaya başladı. Ancak her hangi bir değerli eşya bulamayan şahıs terkar villaya gitti. Villada ışıkların yanıp söndüğünü gören diğer komşular durumu polis ekiplerne haber verdi.

 Söz konusu adrese gelen ekipler evin etrafını çevirdiler. Polislerin geldiğini fark eden şahıs arka taraftan 2 kattan aşağı atladı. Karşısında polisi göre Ahmet Ö. panikle kaçmaya çalışırken polis ekipleri hava ateş edip şahsı bahçe içerisinde kıskıvrak yakaladı.

 Gözaltına alınan şahıs üzerinde yapılan aramalarda evde çaldığı tüm takılar ele geçirildi. Evi alt üst eden hırsızın son durağı ise karakol oldu. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor