CHP'sinden hayır yazılı afişlerin yırtılmasına tepki gösterdi. İlçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi
 Değerli inegöl halkımıza ,Değerli basın mensupları,
‘’ Referandumla ilgili sistemli olarak ‘’ HAYIR ‘’ yazılı afişlerimiz yırtılıyor.’’ Cumhuriyet Halk Partisi olarak referandum kampanyası ıçin devlet’ten hiçbir maddi destek almadan Referandum için ‘’ HAYIR ‘’ kampanyası yürütmeye çalışıyoruz. Yaklaşık olarak bir aydır İnegölde çeşitli yerlere asılmış olan ‘’ Evet ‘’ kampanyası için donatılmış afiş yada Billbooard’ ların hiçbirisine zarar verilmemistir.

Bizler demokrasi ve eşitlik ilkesini benimsemiş bir partiyiz.Herkesin görüşüne saygı duyulmasını içselleştirmiş olduğumuzdan hiçbir Evet afişine zarar vermeyi asla düşünmedik ve zarar verilmesini de onaylamıyoruz.

Yasalar gereği son bir hafta içinde, partimiz üyelerinden alınan aidat ve bağışlar ile yaptırdığımız Billbooardların sistemli olarak yırtılmasından sonra ‘’tekrar – tekrar ‘’ bu Billbooardları yaptırdık.

Bu seçim kampanyasında afişlerimizin yırtılması İnegöl'deki partili ve gönüllü vatandaşlarımızı üzmüştür. Bu konuda bilgisi olan vatandaşlarımızın tarafımıza bilgi vermesini rica ediyoruz. Provakasyoncuların tespit edilip emniyet güçlerince gerekli işlemlerin yapılacağına inanıyoruz. Bu davranışların görüldüğü ortamda Adalet ve Demokrasi’den bahsetmek mümkün değildir ve bu tahahammülsüz davranışı şiddetle kınıyoruz. Taktir İnegöl halkının’dır.

Saygılarımızla.
Editör: Süper Kanal TV