İnegöl Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife özel etkinlikler kapsamında teravih programlarıyla ilçe halkını buluşturuyor. Geçmiş yıllarda da düzenlenen teravih programları kapsamında; ramazan ayı boyunca 8 farklı camide Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dereceler elde etmiş hafızlar, İnegöllüler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirip teravih namazı kıldırıyor.

1009 YILI DÜNYA KURAN-I KERİM OKUMA YARIŞMASI 1’İNCİSİ
İlk teravih namazının kılındığı 5 Mayıs Pazar akşamı İshakpaşa Camisinde startı verilen teravih programları, 10 Mayıs Cuma akşamı Akhisar Göçmenler Camisinde devam etmişti. Teravih programlarının üçüncüsü Pazartesi akşamı Yeşil Cami gerçekleştirilirken, Cuma akşamı ise 2009 yılı Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya 1’incisi Bünyamin Topçuoğlu İnegöllülerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Alper Taban ile Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile parti yöneticileri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu teravih programında, Hafız Bünyamin Topçuoğlu Kuran-ı Kerim tilaveti ve seslendirdiği kasidelerle gönülleri mest etti. Teravih namazı sonrası vatandaşlara cami bahçesinde Osmanlı Şerbeti ikramı da yapıldı. Namaz sonrası Başkan Taban, cemaatle birlikte oturup çay eşliğinde sohbet etti. Sohbet sırasında mahallenin davulcuları maniler söyleyip geceye renk kattı.