Kentte huzur ve asayişi sağlamak amacıyla başarılı çalışmalara imza atan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde artan terör olayları üzerine güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı.

2 YILDIR NÖBETTELER

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde 24 saat çalışma esasına göre uygulamalarını gerçekleştiren emniyet ekipleri, Rehber Kavşağı olarak bilinen bölgede vatandaşın huzur ve güvenliği için 2 yıldır uygulama yapıyor.

KONTROL NOKTASI OLDU

Birçok ekibin vardiya şeklinde nöbetleşe görev yaptığı kontrol noktasında, durdurulan araçlar titizlikle aranırken, sürücüler ile araçta bulunan diğer şahıslar GBT kontrolünden geçiriliyor.

GÜVEN VERİYORLAR

Denetimler; şüphelilerin bulunması, suç ve suç unsurlarının tespiti, muhtemel bir eylem yapmak için gelen terör örgütü üyelerine mani olmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmayla emniyet güçleri dosta güven, düşmana korku salıyor.

Denetimlerde, personelin can güvenliği de ön planda tutulurken, 2017 yılında 248 bin şahıs ile 53 bin 500 araç sorgusunun yapıldığı bildirildi.

Uygulamada çeşitli suçlardan aranan şüpheliler yakalanırken, eksikleri bulunan yüzlerce araç hakkında da işlem yapıldı.

Ayrıca 2017 yılında, 2’si kurusıkı olmak üzere 11 tabanca, 1 av tüfeği, 2 kesici alet ile bin 253 kaçak sigara ele geçirildi.

Editör: Süper Kanal TV