Turgutalp Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, bir kişi takip ettiği yaşlı kadının çantasını kapkaç yoluyla alıp kayıplara karıştı. Emniyet ekipleri, şahsın yakalanması için seferber oldu.

Edinilen bilgiler göre, komşusuyla birlikte Barbaros caddesi üzerinde yürüyen 52 yaşındaki S.B. isimli yaşlı kadın, Fidan sokağa girdiği sırada, iddiaya göre arkasından gelen bir kişi, kadının elindeki çantayı alarak hızla koşmaya başladı. Biranda neye uğradığını şaşıran S.B., bağırarak çantasını alan kişinin peşinden koşsa da, şahsı yakalamayı başaramadı.

Turgutalp Mahallesi Muhtarlığı yakınındaki bir işyerine giren yaşlı kadın durumu emniyete bildirdi. İhbar üzerine belirtilen adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, belirtilen bölgedeki ara sokakları, caddeleri ve Kavaklaraltı Mezarlığının içini didik didik aradı ancak yapılan aramalarda şahsa ulaşılamadı. Çantası çalınan yaşlı kadında asayiş ekipleriyle birlikte sokaklarda şahsı aradı ancak bu aramalarda sonuçsuz çıktı.

Davacı olmadığını söyleyen S.B. ifadesinin ardından ekipler tarafından evine bırakılırken, Emniyet ekipleri de olayı gerçekleştirdiği iddia edilen şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Editör: Süper Kanal TV