Bir yandan merkezde bir yandan kırsalda hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, daha önce; istinat duvarı yapımı, parke taş uygulaması, ceviz soyma makinesi desteği, mahalle içi yollarda sathi kaplama çalışması ve arazi yolları düzeltme çalışmalarının yapıldığı Gülbahçe Mahallesinde Mahalle Konağını da yeniledi.

KONAK BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Mahalle sakinlerinin uğrak noktası olan ve muhtarlığın da içerisinde bulunduğu binada; bina çatısı komple sökülerek 183 m2’lik yeni çatı yapıldı. Bina ön cephe ve yan cephede bulunan veranda büyütülerek üzeri sundurma yapıldı. Bina çevresindeki metal kapıların tamiratı yapılarak yan cepheye raylı kapı uygulandı. Bina dış cephesinde sıva tamiratları yapılarak boyası yapıldı. Bina iç cephesinde de aynı şekilde sıva tamiratları yapılarak boyandı. Yapılan bu çalışmalarla Gülbahçe Mahalle Konağı yeni hüviyetine kavuşmuş oldu.

KIRSALDA DA HİZMET SÜRÜYOR

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ile Fevzi Dülger, beraberindeki heyetle birlikte konakta incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Eşref Yiğit, “Bugün Gülbahçe Kırsal Mahallemizdeyiz. Kısa süre önce tadilatını ve bakımını yaptığımız Mahalle Konağını Başkan Yardımcımız, meclis üyelerimiz, yönetici arkadaşlarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte incelemek üzere buradayız. Yapılan çalışmanın Gülbahçe Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnegöl Belediyesi’nin buradaki hizmetleri sadece mahalle konağıyla alakalı da değildi. Elektrik hatlarının yenilenmesinden yolunun bakımına kadar daha önce çalışmalar yapılmıştı. Eksiklerimiz de henüz bitmiş değil. İnşallah kısa süre içerisinde mahallemizdeki içme suyu şebekesinin yenileme çalışmasını da tamamlayacağız. İnegöl Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize de merkezdeki mahallelerimiz gibi hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.