Gül Pide'nin açılış töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Açılış törenine katılan Belediye Başkanı Alper Taban, Gül Pide sahiplerini yakinen tanıdığını ve işlerde başarılı olduğunu belirtti.

Törende açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, "Gül Pide'nin sahiplerini ve buradaki esnafımızı ve vatandaşlarımızı selamlıyorum. Az sonra açılışını yapacağımız Gül Pide'nin sahiplerini yakinen tanıyorum. Sağolsunlar şehrimize gerçekten yaptıkları işlerle güzellik kattılar. Burada da yeni mekanları ile beraber leziz bir ortamı bizlerle buluşturdular. Şehrimizde açılan her yeni işletme bizim için önemli. Burada insanlar çalışacak, şehrimizdeki insanlara hizmet gelecek. Bu sadece bununla sınırlı değil. Ekonomiye katkı sağlayacak ve şehre hareket kazandıracak. Yani nereden bakarsanız bakın, her yönü ile değer katacak bir şey. Ben öncelikle arkadaşlarımızın girişimciliklerini kutluyorum. Kendi işletmeleri yine var ama bir ikincisini daha burada açmış oldular. İnşallah daha fazla büyürler, farklı şehirlere ulaşırlar. Bu damat tadını başka vatandaşlarımıza da ulaştırırlar. Burada vatandaşımıza en iyi hizmeti vereceklerini biliyorum. Ben bir çok kez gittim geldim. Çok değerli yatırımcımıza, çalışanlarına ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Gül Pide ortaklarından Enver Salacan ise, "Daha önce de diğer yerimizde vatandaşlarımıza hizmet veriyorduk. Şimdi burası yeni yerimiz ve burada da en güzel hizmeti vermek için elimizden geleni yaptık. Vatandaşlarımızın yoğun olduğu noktalardan biri de burası. İnşallah hayırlı bir şekilde işlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Salacan konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: "Dekorasyon anlamında elimizden gelen herşeyi yaptık. Modern bir tasarım oldu. Büyük yatırım yaptık dekorasyona ve gördüğünüz gibi çok güzel oldu. İnşallah yeni iş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere pide ikramında bulunuldu.

Editör: Süper Kanal TV