İnegöl Belediyesi, gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların bilimsel çalışmalarının desteklenmesi, araştırma ve geliştirme süreçlerine katkı sunulabilmesi, kariyer hedefleri doğrultusunda rehberlik edilmesi, fikirlerinin önemsendiğinin farkındalığının oluşturulması ve eğlenerek öğrenme anlayışının kazandırılması gibi amaçla bu yıl ilk kez 1. Proje, Ar-Ge ve Kariyer Günleri Festivali düzenledi. “Geleceğe Sobe” sloganıyla düzenlenen festival kapsamında, Grup Turbulance İnegöllülerle buluştu.

ROBOTLARIN GELECEĞİ KONUŞULDU
Atatürk Anıtı arkasında bulunan alanda gerçekleştirilen ve 4 gün sürecek olan festivalde gündüz farklı oyunlar ve eğlenceler ile gösteriler yer alırken, eğlence akşam da devam ediyor. Festivalin ilk akşamında Dof Robotics Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan İnegöllülerle bir araya geldi. “Robotların Geleceği” konulu söyleşide bu konuda merak edilenler ve gelişmeler söyleşide paylaşıldı.

GRUP TURBULANCE İLE COŞKULU KONSER
Söyleşi sonrası ilçe halkının da yoğun katılımıyla Grup Turbulance sahne aldı. Festivale renk katan konserde Grup Turbulance, eşsiz müzik performansıyla vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Grup Turbulance’nin performansıyla coşku dolu anlar yaşandı.

Editör: Süper Kanal TV