Bursa-Ankara karayolu üzeri Şehitler mahallesi girişi mevkiinde kontrolden çıkan doktor yönetimindeki özel otomobil Tır´a arkadan çarpıp, bariyerlere çarptı. Kaza sonucunda acil servis doktoru yaralandı.
Edinilen bilgilere göre;   15.30 sıralarında Bursa´dan gelip İnegöl´deki özel bir hastaneye nöbet için gitmekte olan sürücü doktor Y.Y. yönetimindeki 35 EB XXXX plakalı özel otomobil, Şehitler mahallesi kavşağı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti.

TIRA ÇARPTI

Kontrolden çıkan özel otomobil önünde seyir halinde olan sürücü Y. D. yönetimindeki Tıra önce sol arkasına çarptıktan sonra savrularak, petrol istasyonunun önündeki bariyere çarparak durabildi. Kaza sonucunda ön kısmı dağılan otomobilde sürücü olan doktor yaralandı.

GÖREVLİ OLDUĞU HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Yaralanan doktor olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki meslektaşlarının ilk müdahalesinin ardından ambulansla görevli olduğu özel hastanenin Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralı doktorun sağlık durumunun iyiye gittiği kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.
Editör: Süper Kanal TV