Geçtiğimiz ay Diyarbakır´ın Silvan ilçesinde ikinci kez gazi olan İnegöllü Polis, dünyaevine girmesinden kısa bir süre sonra yeniden geçici görevle Diyarbakır´a gitti.

Terör örgütü mensuplarınca açılan hendekleri kapatırken patlatılan bombadan kurtulan gazi, ardından atılan roketin kullandığı iş makinesine isabet etmesi neticesinde yaralanmıştı.

1995 yılında İstanbul´da gazi olduktan sonra emekliye ayrılan, ancak birkaç yıl sonra yeniden görevine dönen polis memuru Yavuz Demirkol, Diyarbakır´ın Silvan ilçesinde geçici olarak görev yapıyordu. Geçtiğimiz ay Silvan ilçesinde terör mensupları tarafından açılan hendekleri paletli kepçeyle kapatan Yavuz Demirkol´un çalışma yaptığı bölgede, daha önceden yerleştirilen bomba patlatılmıştı. Bombalı saldırıdan kurtulan polis memuru Demirkol, olay yerinden ayrılırken, aracına roketatarlı saldırı düzenlenmiş, roketin paletli kepçeye isabet etmesi üzerine yaralanan Demirkol, tedavi olduktan sonra İnegöl´e dönmüştü. Tedavisine burada devam edilen İnegöllü gazi iyileşti.

4 ARALIKTA DÜNYA EVİNE GİRMİŞTİ

İkinci kez gazi olan İnegöllü polis memuru, 4 Aralık 2015 tarihinde dünya evine girmişti. Bekar olan Gazi Polis Yavuz Demirkol, hayatını Gülsüm Arslantaş ile birleştirdi. Gazi Polis ve eşi Gülsüm Arslantaş, 4 Aralık 2015 tarihinde İnegöl Belediyesi Nikah Dairesinde kıyılan nikah akdiyle dünya evine girmişti.

GÖREVE DOYMUYOR

Vatanperver kişiliği ile tanınan Polis, geçici görev için bu kez Diyarbakır´a çağrıldı. Geçtiğimiz hafta gitmek için can atan Polisin önünü bu kez hava yolları kesmişti. Diyarbakır´a uçuşlar bir hafta boyunca iptal edilmişti.

Uçuşların açılmasıyla Yavuz Demirkol, dün Yenişehir havaalanından kalkan Diyarbakır uçağına bindi.

BU KEZ CİZRE´DE GÖREV YAPACAK

Diyarbakır´a ulaşan Polis, bu kez Şırnak´ın Cizre ilçesinde görev yapacak.

Editör: Süper Kanal TV